976.  2520 ÷ 14 ÷ 9 = ?

a

  22

b

 18

c

 20

d

 16

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option C

977.  3.2% of 250 + 1.8% of 400 = ?

a

  14.8

b

 15.75

c

 14.75

d

 15.2

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

978.  2.28 × 12.5 – 6.5 × 2.4 =

a

  16.4

b

 16.2

c

 15.6

d

 12.9

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

979.  $\sqrt{?}+17^{2}=335$

a

  46

b

 42

c

 1764

d

 2116

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option A

980.  125% of 560 + 22% of 450 = ?

a

  799

b

 700

c

 782

d

 749

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option A

981.  $(16)^{2}+(21)^{2}-(13)^{2}+?=(25)^{2}$

a

  67

b

 32

c

 81

d

 97

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

982.  666.06 + 66.60 + 0.66 + 6.06 + 6 + 60 = ?

a

  819.56

b

 805.38

c

 826.44

d

 6.607

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option B

983.  15.594 – 4.312 – 3.517 – 1.689 = ?

a

  6.706

b

 6.760

c

 6.670

d

 6.607

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

984.  73% of 5800 – 69% of 240 = ?

a

  4608.3

b

 4210.8

c

 4008.4

d

 4680.4

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

985.  205 × ? × 13 = 33625 + 25005

a

  22

b

 27

c

 33

d

 39

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option A

986.  $\left(\frac{17}{119} \times \frac{98}{14}\right)^{2}=?$

a

  5

b

 7

c

 3

d

 9

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

987.  69 ÷ 3 × 0.85 + 14.5 – 3 = ?

a

  36.45

b

 23.85

c

 42.95

d

 18.65

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

988.  $\sqrt{12321}=?$

a

  111

b

 121

c

 81

d

 91

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option A

989.  72% of 654 – 41% of 312 = ?

a

  276.60

b

 296.72

c

 336.84

d

 342.96

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

990.  54679 + 34521 = ? + 43668

a

  45352

b

 45232

c

 42455

d

 45552

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D
  • Bank Exams
  • UPSC Exams
  • SSC
  • Railway Exams
  • NRA CET