991.  68% of 595 – 43% of 372 = ?

a

  244.64

b

 232.84

c

 278.44

d

 260.24

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option A

992.  35% of (?) = 2175.95

a

  6712

b

 6217

c

 6127

d

 6721

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option B

993.  $(45)^{2}+(21)^{2}=(?)^{2}+257$

a

  51

b

 49

c

 45

d

 47

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

994.  $90780 \div \sqrt{?}=85 \times 12$

a

  89

b

 7921

c

 7569

d

 87

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option A

995.  $\frac{15 \times 11+45}{13 \times 9-30}=?$

a

  $2 \frac{1}{5}$

b

 $2 \frac{7}{5}$

c

 $5 \frac{3}{10}$

d

 $3 \frac{8}{17}$

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

996.  $39852 \div \sqrt{?}=81 \times 12$

a

  41

b

 1849

c

 1681

d

 43

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option C

997.  54679 + 34521 = ? + 43668

a

  45352

b

 45232

c

 42455

d

 45552

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

998.  44% of 766 + ? = 900

a

  498.48

b

 562.96

c

 574.80

d

 444.64

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option B

999.  3.3 + 13.33 + 31.13 + 13.31 + 1.3 = ?

a

  64.31

b

 62.37

c

 64.47

d

 62.17

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option B
  • Bank Exams
  • UPSC Exams
  • SSC
  • Railway Exams
  • NRA CET