91.  43% of 583 - ? % of 401 = 158.46

a

  25

b

 23

c

 21

d

 19

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

92.  $\frac{(16)^{2}+152 \div 4}{15}=?$

a

  18.6

b

 18.5

c

 19.6

d

 19.7

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option C

93.  $13 \frac{3}{4}+16 \frac{1}{4}+7 \frac{1}{2}=?$

a

  35

b

 25

c

 $30 \frac{1}{2}$

d

 $35 \frac{1}{2}$

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

94.  $\frac{15 \times 15 \times 15}{5 \times 3 \times 2}=?$

a

  15

b

 60

c

 225

d

 112.5

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

95.  $\frac{2}{5}$ of $350+30 \%$ of $250=?$

a

  115

b

 215

c

 225

d

 125

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option B

96.  $1 \frac{1}{2}+1 \frac{2}{3} \div\left(\frac{6}{7}-\frac{5}{6}\right)=?$

a

  71.5

b

 133

c

 $\frac{19}{252}$

d

 $\frac{19}{180}$

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option B

97.  $\frac{5}{7} \times \frac{3}{8} \times 2 \frac{1}{3}=?$

a

  $\frac{7}{8}$

b

 $2 \frac{1}{7}$

c

 $2 \frac{1}{8}$

d

 $\frac{5}{7}$

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

98.  $\frac{12 \times 7-8 \times 5}{\sqrt{25}+6}=?$

a

  5

b

 3

c

 $2 \frac{1}{11}$

d

 $\frac{8}{11}$

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

99.  $3 \frac{5}{8}+2 \frac{1}{8}+2 \frac{3}{4}=?$

a

  $8 \frac{1}{8}$

b

 $7 \frac{7}{8}$

c

 $8 \frac{1}{2}$

d

 $7 \frac{5}{8}$

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option C

100.  56835 – 12683 + 38934 =?

a

  83085

b

 83083

c

 83088

d

 83086

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

101.  $42 \%$ of $12 \%$ of $\frac{1}{4}$ of $15000=?$

a

  188

b

 182

c

 185

d

 187

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

102.  $\frac{4 \mathrm{th}}{5}$ of $38 \%$ of $600-15.4=?$

a

  169

b

 163

c

 165

d

 168

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

103.  $\frac{5}{7}+\frac{2}{3}-\frac{2}{7}=?$

a

  $1 \frac{1}{21}$

b

 $1 \frac{2}{21}$

c

 $2 \frac{1}{21}$

d

 $2 \frac{2}{21}$

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option B

104.  12% of 150 + 62% of 800 =?

a

  516

b

 518

c

 515

d

 514

e
None of these
Answer & Explanation
Answer : Option D

105.  $4 \times 566 \div 5+24.2-36=(?)^{2}$

a

  20

b

 21

c

 22

d

 23

e
25
Answer & Explanation
Answer : Option B
  • Bank Exams
  • UPSC Exams
  • SSC
  • Railway Exams
  • NRA CET